Maarten van de Voort

“Veel rollen binnen opdrachtgevende organisaties zijn voor langere tijd verbonden één project, afdeling of proces. Bij Horvat word ik jaarlijks gevraagd mee te denken met tientallen projecten en processen van verschillende publieke opdrachtgevers. De inzichten die ik daarbij opdoe, vormen een enorme bron van inspiratie bij het helpen van onze opdrachtgevers.”

 

Maarten is een geroutineerde all round lead auditor en adviseur. Hij heeft tal van toetsen uitgevoerd en adviezen geschreven voor het management of bestuur van de grote publieke opdrachtgevers in Nederland op een veelheid aan onderwerpen. Maarten adviseert niet alleen over verbeteringen, maar ondersteunt de betrokken organisaties ook met implementatie van die verbeteringen. Bijvoorbeeld op het gebied van: asset management en de bijbehorende financiële programmering, projectbeheersing op programma’s en projecten, contractering en systeemintegratie van complexe infrastructuur / rollend materieel. Zijn ervaring dekt zowel droge als natte infra en zowel spoor als weg. Naast inhoudelijke audits en evaluaties heeft Maarten veel ervaring met procesmatige toetsen en certificeringstrajecten, onder meer in het kader van ISO 9001.

Maarten werkte eerder bij RAND Europe en bij zijn eigen consultancy bureau Stratelligence. Hij schreef in deze hoedanigheid meerdere publicaties op het gebied van asset management en onderhoud. Maarten studeerde Civiele Techniek in Delft.