Bijdragen aan spraakmakende
civieltechnische projecten in Nederland

Word jij junior adviseur bij Horvat & Partners?

Horvat & Partners zoekt jonge ondernemende adviseurs die naast een technisch inhoudelijke uitdaging geïnteresseerd zijn in de hele breedte van infrastructuurprojecten, zoals projectfinanciën, projectmanagement en contractering.

  • Ben jij ondernemend en ambitieus?
  • Ben jij gefascineerd door de aanleg van grootschalige infra-projecten?
  • En geïnteresseerd in zaken als project- en contractbeheersing?

Dan zoeken wij jou!

 

Veelzijdig werk

Als junior adviseur werk je aan verschillende audits- of onderzoeksprojecten. In een projectteam – dat per project wordt samengesteld –  werk jij aan het hele proces van offerte tot oplevering en evaluatie. Als adviseur ben jij betrokken bij alle aspecten van ons werk: je verzamelt en analyseert gegevens en documenten, voert gesprekken met opdrachtgevers, formuleert bevindingen en bespreekt deze met het team en de opdrachtgever.

 

Je collega’s

Je collega’s hebben een technische, veelal civiele, achtergrond en zijn gewend over de grenzen van dat vakgebied heen te kijken. Bijvoorbeeld naar werktuigbouwkunde, maar ook naar (bedrijfs)economie, recht, etc. Ze zijn gedreven hun kennis door middel van een kritische houding en mensgerichte aanpak in te zetten bij het verbeteren van infrastructurele projecten met een grote maatschappelijke impact. Adviseurs bij Horvat onderscheiden zich op hun vakinhoudelijke kennis, hun schriftelijke en mondelinge communicatie en zelfstandigheid.

Horvat & Partners is van de medewerkers van Horvat & Partners. Dit betekent onder andere dat we, naast ons advieswerk, interne taken verdelen, waardoor iedereen verantwoordelijkheid draagt over een deel van het bedrijf en de interne processen.

 

Ontwikkelen en doorgroeien

Binnen Horvat krijg je de verantwoordelijkheden die je laat zien dat je aankunt. Dat start met het vertalen van jouw wensen en verwachtingen naar een persoonlijk ontwikkeltraject gericht op het eigen maken van de breedte van onze projecten. Door inzet op een variëteit aan projecten, door mentoring, door training, etc. Vervolgens zetten we dit traject voort aan de hand van je ervaringen en wensen, kijkend naar jouw capaciteiten en bepalen samen de groeimogelijkheden daarin.

 

Arbeidsvoorwaarden

De beloningsstructuur binnen Horvat & Partners is bovengemiddeld en bestaat uit een basissalaris en een winstuitkering. Wij vinden het belangrijk dat onze mensen de ruimte krijgen zichzelf verder te ontwikkelen. Daarom hebben medewerkers een persoonlijk onkostenbudget dat naar eigen inzicht te besteden is aan cursussen en/of een vervolgopleiding. Ook geven we ruim baan aan dergelijke activiteiten. Zo zijn twee van onze collega’s naast hun werk bij Horvat aan het promoveren op de TU Delft.

 

Solliciteren

Solliciteren kan door jouw cv en motivatie te sturen naar Maartje Godfroy. Bij wederzijdse interesse nodigen wij jou graag uit voor een kennismaking bij ons op kantoor. Een assessment of case studie kan onderdeel zijn van de sollicitatie.