news

Tycho vertelt over zijn eerste periode bij Horvat (03/08/2023)

Tycho Kockelkorn heeft vorig jaar zijn master Structural Engineering aan de TU Delft met als specialisaties Mechanica en Dynamica van constructies afgerond. Sinds afgelopen... (lees verder)

news

Matthijs start als adviseur bij Horvat (26/07/2023)

We mogen weer een nieuwe adviseur verwelkomen bij Horvat! Matthijs Prevaes komt ons team versterken. Matthijs was de afgelopen anderhalf jaar al werkzaam bij ons als student... (lees verder)

news

Schrijf je nu in voor onze inhousemiddag (20/04/2023)

Wij organiseren op 26 mei een inhousemiddag voor masterstudenten. Op deze inhousemiddag nodigen we studenten uit op ons kantoor om kennis te maken met ons bedrijf. De studenten zullen... (lees verder)

news

Joosje vertelt over haar ervaringen als student consultant bij Horvat & Partners (21/02/2023)

Joosje Klerks is bezig met haar master Waterbouwkunde aan de TU Delft met een specialisatie in waterbouwkundige constructies. Ze combineert deze studie met haar werkzaamheden... (lees verder)

news

Pieter aan de slag bij Horvat (19/02/2022)

Afgelopen maand hebben wij Pieter Roeleveld mogen verwelkomen als senior adviseur bij Horvat & Partners! Pieter heeft de afgelopen tien jaar gewerkt bij ProRail en daar... (lees verder)

news

Marijn vertelt over zijn eerste maanden als adviseur (12/06/2021)

Marijn de Rooij is dit jaar bij Horvat & Partners begonnen als adviseur na het behalen van zijn dubbele master waterbouwkunde en watermanagement aan de TU Delft. In... (lees verder)