news

Bas vertelt over zijn eerste maanden bij Horvat (10/05/2020)

Bas van Wierst studeerde waterbouwkunde aan de TU Delft met als specialisatie waterveiligheid en kustwaterbouwkunde. Sinds drie maanden werkt Bas bij Horvat & Partners.... (lees verder)

news

Horvat in tijden van het coronavirus (18/03/2020)

Zoals iedereen in Nederland heeft ook Horvat & Partners te maken met de beteugeling van het coronavirus (COVID-19). Dat betekent concreet dat onze medewerkers, zoveel... (lees verder)

news

Aflevering BinnensteBuiten over ons pand (11/02/2020)

Horvat & Partners bestaat uit mix van talentvolle jonge en meer ervaren mensen, allen civieltechnisch opgeleid mensen met een specialisatie in de waterbouwkunde. Het bureau... (lees verder)

news

Timo over zijn werk als student consultant bij Horvat (27/01/2020)

Timo Eijkelkamp werkte de afgelopen vier maanden als student consultant bij Horvat & Partners. Lees in dit interview hoe hem dat beviel!   Waar heb je als student... (lees verder)

news

Adviseur aan het woord (08/10/2019)

Maartje Godfroy is nu anderhalf jaar adviseur bij Horvat & Partners en vertelt hoe het is om bij Horvat te werken.   Waarom ben je bij Horvat & Partners... (lees verder)

news

Bijbaan naast je studie bij Horvat? (20/05/2019)

Horvat & Partners is per direct op zoek naar een student voor het bemannen van ons secretariaat. Ben jij een enthousiaste student? En geïnteresseerd in de... (lees verder)