Wil jij werkervaring op doen bij Horvat & Partners?

Horvat & Partners is altijd op zoek naar talentvolle studenten om als stagiair ons kantoor komen versterken. We geven specialistisch advies en doen uitdagend onderzoek in de infrastructuursector. Je bent bezig met de master van je studie, bent analytisch en communicatief sterk en bent op zoek naar ervaring in de praktijk.

 

Over ons

Wij zijn een adviesbureau werkzaam over de hele breedte van de infrastructuursector en utiliteitsbouw, en zetten ons in voor perfect lopende infraprojecten- en organisaties. Dit geven wij vorm door publieke opdrachtgevers in de infrastructuursector te ondersteunen met audits, evaluaties en advies, zodat zij de beoogde resultaten kunnen behalen. Voorbeelden van klanten zijn het Rijk, ProRail, Rijkswaterstaat, Onderzoeksraad voor Veiligheid, gemeenten en waterschappen.


Horvat & Partners heeft een sterke band met Delft. Niet alleen is ons kantoor gevestigd op de Oude Delft, maar bestaat ons team voornamelijk uit alumni van de TU Delft. Hierbij zijn Orson Tieleman en Kasper Lendering, naast het werk bij Horvat, aan het promoveren op de faculteit Civiele Techniek en is Han Vrijling (onze directeur) emeritus-hoogleraar op diezelfde faculteit Civiele Techniek, van de groep integrale waterbouwkunde. Tevens bestaat het secretariaatsmedewerkersteam uit studenten van de TU Delft.

                                                                        

Wie zoeken we?

Je bent een masterstudent civiele techniek, werktuigbouwkunde of vergelijkbaar. Je hebt interesse in infrastructuur, zoekt naar de link tussen theorie en praktijk, bent analytisch sterk, beheerst het Nederlands uitstekend en je kunt helder, bondig en zakelijk (in woord en geschrift) formuleren. Je bent positief kritisch en bent geïnteresseerd in complexe vraagstukken.

 

Arbeidsvoorwaarden

Je ontvangt een stagevergoeding. Verder begeef je je in een inspirerende werkomgeving, goede werksfeer en word je onderdeel van een enthousiast en ervaren team. Je krijgt veel vrijheid, er is ruimte voor eigen initiatief en je kunt eigen leerdoelen opstellen en bespreken. Je draait mee in projecten en kunt mee naar klanten voor het afnemen van interviews en dergelijke. Bij wederzijdse positieve ervaringen zijn de doorgroeimogelijkheden bespreekbaar.

 

Ben jij geïnteresseerd?

Neem voor meer informatie contact op met kasper.lendering@horvat.nl. Als onderdeel van je sollicitatie ontvangen we graag een motivatiebrief, CV en cijferlijsten WO en middelbare school.