Vacature secretariaatsmedewerker

Horvat & Partners is op zoek naar een student om het secretariaat te versterken per 1 juli aanstaande. Wij zijn een adviesbureau werkzaam over de hele breedte van de infrastructuursector en utiliteitsbouw, en zetten ons in voor perfect lopende infraprojecten- en organisaties. Dit geven wij vorm door publieke opdrachtgevers in de infrastructuursector te ondersteunen met audits, evaluaties en advies, zodat zij de beoogde resultaten kunnen behalen. Voorbeelden van klanten zijn het Rijk, ProRail, Rijkswaterstaat, Onderzoeksraad voor Veiligheid, gemeenten en waterschappen.


Horvat & Partners heeft een sterke band met Delft. Niet alleen is ons kantoor gevestigd op de Oude Delft, maar bestaat ons team voornamelijk uit alumni van de TU Delft. Hierbij zijn Orson Tieleman en Kasper Lendering, naast het werk bij Horvat, aan het promoveren op de faculteit Civiele Techniek en is Han Vrijling emeritus-hoogleraar op diezelfde faculteit Civiele Techniek, van de groep integrale waterbouwkunde. Tevens bestaat het secretariaatsmedewerkersteam uit studenten van de TU Delft.

 

Ben jij een enthousiaste student en minimaal 1 dag per week beschikbaar?

Dan kun je wellicht bij ons aan de slag! Wij zoeken studenten die extravert, representatief en minimaal tweedejaars zijn. Studenten verdienen bij Horvat & Partners 11 euro per uur.
Als secretariaatsmedewerker verricht je telefoon- en receptieactiviteiten en overige lichte werkzaamheden, zoals archiefwerkzaamheden, hand- en spandiensten en het doen van boodschappen. Hierbij zetten we je in ter ondersteuning van ons eigenlijke werk. Het motto is simpel: hoe meer je kan, hoe meer we je toevertrouwen.


Ben jij geïnteresseerd?

Stuur je motivatiebrief en CV voor 22 juni 2018 naar: secretariaat@horvat.nl