Vacature officemanager (28-32 uur)

Wil jij de spil zijn die ons kantoor soepel draaiende houdt? Ben jij een organisatorisch talent die graag de touwtjes in handen heeft? Ben jij het visitekaartje van onze organisatie en help jij mee met het creëren van een efficiënte werkomgeving? Dan zijn we op zoek naar jou!

Horvat & Partners is een toonaangevend bedrijf in de infrastructurele sector, gevestigd in het centrum van Delft. Wij helpen publieke opdrachtgevers bij het succesvol ontwikkelen en beheren van complexe infrastructuur. Als officemanager bij Horvat & Partners, speel je een cruciale rol in het faciliteren van de dagelijkse gang van zaken en het waarborgen van een efficiënte werkomgeving. Zo draag je samen met ons bij aan de meest spraakmakende infrastructurele projecten in Nederland!

 

Wat ga jij doen?

Je biedt ondersteuning aan onze consultants op ons kantoor in Delft. Je staat regelmatig in contact met onze klanten en bent ons visitekaartje richting klanten. Daarom zien wij graag dat je 28-32 uur in de week op kantoor bent, het liefst verspreid over 5 werkdagen, maar daar zijn wij flexibel in.

Je belangrijkste taken zijn:

 • Secretarieel: agendabeheer medewerkers, inplannen afspraken, verslaglegging van interne overleggen, algemene/redactionele ondersteuning van consultants (bijv. bij het maken van afspraken, offertes, presentaties en rapporten).
 • Financieel administratief: in samenwerking met de financieel manager: facturen opstellen, inkomende facturen betalen en verwerken, salarissen overmaken, salarismutaties verwerken.
 • Facilitair: organiseren en ontvangen van bestellingen, post, inrichting kantoor, verzorgen lunch, ontvangen en op weg helpen van bezoekers op kantoor.
 • HRM: ondersteunen bij het beheren van de personeelsdossiers, organiseren bedrijfsuitjes, regelen personeelsattenties, ondersteunen bij opstellen vacatureteksten, e.d.
 • Marketing & communicatie: beheren, plaatsen, en (ondersteunen bij het) opstellen van content voor de website en sociale media, ontwerpen en versturen van andere communicatie-uitingen zoals flyers, banners en digitale kerstkaart.
 • ICT: ondersteunen bij het organiseren van ICT benodigdheden, het ICT-contract beheer, beheren mailgroepen en sharepointmachtigingen, organisatie back-ups.

Daarnaast krijg je de ruimte om naar eigen interesse en ambitie projecten op te pakken en bij te dragen aan ontwikkelingen in onze bedrijfsvoering.

 

Wat breng jij?

 • Je bent zorgvuldig, zelfstandig en assertief
 • Ten minste HBO werk- en denkniveau
 • Minimaal drie jaar werkervaring in een vergelijkbare functie
 • Kennis van en ervaring met Microsoft Office (Outlook, Word, Excel, Powerpoint)
 • Goede communicatievaardigheden en een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk
 • Je kunt prioriteiten te stellen en hoofdzaken van bijzaken scheiden
 • Een leuke, gezellige collega die bijdraagt aan de goede sfeer op kantoor

 

Wat bieden wij?

Je krijgt leuke en gezellige collega’s, een mooie werkplek in een historische grachtenpand in het centrum van Delft op een steenworp afstand van Delft centraal station, mogelijkheden om cursussen te doen, je verder te ontwikkelen en een uitstekend salaris. Afhankelijk van het aantal jaren werkervaring bedraagt het bruto maandsalaris voor deze functie is € 3.200-4.000 op basis van een 40-urige werkweek. We gaan uit van een jaarcontract met de intentie om daarna een vast dienstverband aan te gaan.

 

Meer weten of solliciteren?

Stuur je motivatiebrief en cv zo snel mogelijk en uiterlijk 23 februari op naar: marijn.derooij@horvat.nl. Neem ook bij algemene vragen gerust contact op via dit mailadres.

Wij verwelkomen sollicitanten van diverse achtergronden en moedigen iedereen aan om te solliciteren.