Matthijs Boon

"Wat me drijft is het verbinden van theorie en praktijk, het in perspectief plaatsen van bevindingen en uitkomsten en de vertaling daarvan in concrete adviezen die onze opdrachtgevers verder helpen."

"Na vijf jaar bij een ingenieursbureau was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Werken bij Horvat & Partners is perfect voor mij: snel, uitdagend, vraagstukken binnen de gehele breedte van de civiele techniek waarbij je diep in de materie duikt. Wat me drijft is het verbinden van theorie en praktijk, het in perspectief plaatsen van bevindingen en uitkomsten en de vertaling daarvan in concrete adviezen die onze opdrachtgevers verder helpen.”

Matthijs houdt zich onder meer bezig met analyse van processen, risico’s en veiligheidvraagstukken. Hij gaat hierbij in korte tijd door tot de kern en schroomt niet om lastige vragen te stellen. Hij is pragmatisch, analytisch sterk en werkt snel en doelgericht. Dat komt van pas omdat onze opdrachtgevers vaak op korte termijn advies nodig hebben op uiteenlopende vraagstukken. Na zijn studie Civiele Techniek aan de Technische Universiteit Delft heeft Matthijs vijf jaar bij ingenieursbureau Witteveen+Bos gewerkt op het gebied van waterveiligheid. Zo was hij als projectleider verantwoordelijk voor het bepalen van het overstromingsrisico van verschillende dijkringen in het kader van het project Veiligheid Nederland in Kaart 2 (VNK2).

T 06 4418 5738
E matthijs.boon@horvat.nl

Bekijk mijn profiel op linkedin