Koen Rijnen

"“Onze afwisselende opdrachten dwingen mij om steeds nieuwe materie eigen te maken. Dit daagt mij iedere dag opnieuw uit.”"

"Bij Horvat & Partners ondersteunen we bijna alle grote opdrachtgevers in Nederland. Voor hen moeten wij steeds in korte tijd een nieuw probleem doorgronden en snel tot een oplossing komen. In onze aanpak gaan we diep in op de theorie om uiteindelijk uit te zoomen en met praktisch toepasbare adviezen te komen. Hiervoor is zowel specialistische technische kennis als een scherpe blik op (project)organisaties nodig. Dit maakt ons werk zeer afwisselend en uitdagend.”

Koen studeerde Civiele Techniek aan de TU Delft, met een specialisatie in waterveiligheid en overstromingsrisico’s. Zijn interesse is zeer breed; van gedetailleerde technische problemen tot bredere vraagstukken die de techniek overstijgen. Zijn afstudeeronderzoek, waarin hij de invloed van klimaatonzekerheden op kustverdedigingsstrategieën onderzocht, weerspiegelt dit. Koen is analytisch sterk, resultaatgericht en werkt gestructureerd. In zijn werk komt hij snel tot de kern van een probleem, waarna hij gestructureerd naar het einddoel werkt. Door die aanpak is hij sterk in het doorzien en verbinden van alle aspecten van een probleem. Hierdoor is hij in staat om voor ieder abstractieniveau een gedegen advies te leveren. 

T 06 1335 4538
E koen.rijnen@horvat.nl

Bekijk mijn profiel op linkedin