Kasper Lendering

"Ik vind het belangrijk om theorie en praktijk dichter bij elkaar te brengen. Binnen de civieltechnische sector is de vertaling van praktische vragen naar de theorie, en vice versa, heel belangrijk bij het zoeken naar creatieve oplossingen."

"Dit vind ik een mooie uitdaging bij onze projecten. Daarbij is het van belang dat de resultaten van een project duidelijk gepresenteerd worden aan onze opdrachtgevers met heldere adviezen over de in de toekomst te nemen stappen."

Kasper is sterk in het analyseren van risicovraagstukken. Hij is goed in het uitwerken van complexe vraagstukken met veel details, zonder de kern van het probleem uit het oog te verliezen. Daarnaast is hij communicatief sterk; hij kan resultaten op een informatieve en heldere manier presenteren. Kasper studeerde Civiele Techniek aan de TU Delft. Na zijn studie werkte hij twee jaar in de vakgroep constructieve waterbouwkunde en overstromingsrisico als onderzoeker. Bij Horvat & Partners werkt Kasper voornamelijk aan risico analyses, evaluaties en audits. Naast zijn werk bij Horvat & Partners promoveert hij aan de TU Delft op het onderwerp waterveiligheid en probabilistisch ontwerp. Hij heeft onder andere onderzocht wat de bijdrage is van noodmaatregelen aan preventie van overstromingen in het rivierengebied in Nederland.
 

 

T 06 2440 7699
E kasper.lendering@horvat.nl

Bekijk mijn profiel op linkedin