Wat doen wij

Horvat & Partners helpt infraprojecten verder, door het leveren van audits en onafhankelijk advies aan opdrachtgevers in de infrastructuursector.

U kunt bij ons terecht voor objectieve audits, beoordelingen en adviezen. Bijvoorbeeld om te zien of u qua tijd, geld, en kwaliteit op schema ligt, of op cruciale aspecten zoals risicobeheersing, kostenramingen en planningen, veiligheid, aanbestedingen en asset management. Wij werken alleen voor opdrachtgevers, dus onder meer voor het Rijk, ProRail, Rijkswaterstaat, gemeenten en waterschappen. 

Waarom kiezen voor Horvat & Partners? Dit zijn onze belangrijke eigenschappen:

  • Objectief: We werken nooit voor opdrachtnemende partijen, zoals aannemers. Ook detacheren we alleen medewerkers als we zeker zijn dat dit onze onafhankelijkheid niet aantast. Hierdoor kunnen we objectief en scherp adviseren.
  • Integraal: In ons werk betrekken we zowel de praktijk op de werkvloer, als het bestuur en management. We bekijken de menselijke, organisatorische, technische, juridische, politiek-bestuurlijke en maatschappelijke aspecten van vraagstukken. Zo geven we een compleet en bruikbaar advies.
  • Snel: We zijn gewend om onder grote tijdsdruk te werken, en snel resultaat te leveren terwijl er in het project nog van alles wijzigt. Samen met u bedenken we hoe we de onmogelijke deadline toch kunnen halen.
  • Ervaren: We hebben ruim 15 jaar ervaring in de infrastructuur. We hebben als auditor of adviseur meegewerkt in vrijwel alle grote uitvoeringsprojecten in Nederland, zoals Betuweroute en HSL-Zuid, Noord/Zuidlijn, SAA, ZuidAs, Spoorzone Delft, de 2e Coentunnel , en het Hoogwaterbeschermingsprogramma. Hierdoor kunnen we de geleerde lessen uit deze projecten snel van de ene organisatie naar de andere overbrengen.

We leveren drie verschillende producten aan opdrachtgevers: audits en evaluaties, onafhankelijk onderzoek, en advies. Lees meer hierover op de desbetreffende pagina's.

Klik hier voor onze referentieprojecten.