Vacature junior adviseur

 

Functieomschrijving
Horvat & Partners is per direct op zoek naar (junior) adviseurs. Als junior adviseur werk je veelal aan verschillende audits- of onderzoeksprojecten in de infrastructuursector die je in kleine teams uitvoert. Met een team doorloop je het hele proces van offerte tot oplevering en evaluatie. Binnen het team heb je een belangrijke inbreng in het verzamelen van gegevens, het analyseren daarvan en formuleren van bevindingen daarover. Het type opdrachten waar je aan meewerkt bestrijkt de volle breedte van de infrastructuursector. De mate waarin je in staat bent zelfstandig te werken bepaalt de verantwoordelijkheden die je binnen een project krijgt.

Functie-eisen
Je bent afgestudeerd aan een Technisch Universiteit in Civiele techniek, Werktuigbouwkunde, Maritieme techniek, Lucht- en ruimtevaart, Technische bestuurskunde of vergelijkbaar en staat aan het begin van je carrière. Je hebt interesse in de infrastructuur-sector, bent analytisch sterk, beheerst het Nederlands uitstekend en je kunt helder, bondig en zakelijk (schriftelijk en mondeling) formuleren. Verder ben je positief kritisch en heb je doorzettingsvermogen. Het is een pre als je goed kunt coördineren en de ambitie hebt om door te groeien.

Arbeidsvoorwaarden
De arbeidsvoorwaarden zijn bovengemiddeld. Naast een basissalaris ontvang je een winstuitkering. Iedere medewerker heeft daarnaast beschikking over een ruim onkostenbudget, dat naar eigen inzicht mag worden besteed aan bijvoorbeeld een auto van de zaak. Ook kun je dit budget inzetten voor andere werkgerelateerde investeringen – bijvoorbeeld opleidingen of cursussen. Flexibele afspraken over werktijden en dergelijke zijn mogelijk, zodat het mogelijk is naast je werk bijvoorbeeld een relevante vervolgopleiding in te passen.

Bedrijfsprofiel
Horvat & Partners is een gerenommeerd audit- en adviesbureau in de infrastructuursector. We geven specialistisch advies en doen non-routine onderzoek. We werken uitsluitend voor opdrachtgevers (overheden) en geven onafhankelijk advies op het gebied van projectmanagement, organisatie, risico’s en veiligheid. Voorbeelden hiervan zijn toetsen, evaluaties en audits op aanbestedingsdossiers, beleid en vergunningen, prognoses van kosten en planning, risicodossiers en kwaliteitsmanagement. Daarnaast doen we bijzondere klussen, zoals veiligheidsonderzoeken (bij ongevallen en incidenten), conflictbemiddeling of advies bij aanbestedingen. Op onze website zijn beschrijvingen van een selectie van uitgevoerde projecten te vinden.

Meer informatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Kasper Lendering. Bij een sollicitatie ontvangen we graag een motivatiebrief, CV en cijferlijsten van WO en middelbare school. Een assessment of case study kan onderdeel van de sollicitatieprocedure zijn.